TENNISHAL TIOD / AD ASTRA
 

Hoe reserveer ik een tennisbaan?

Bij ons kan je voor ieder moment op de dag mits beschikbaar een baan los huren óf voor een heel seizoen een vaste baan op een vast tijdstip.

De beschikbaarheid van de banen varieert en als u een baan eenmalig wilt reserveren kan het zeker in het winterseizoen druk zijn. 

NB: Bij het boeken van een losse baan ontvangt u automatisch een bericht met een toegangscode voor de hal. De lichten gaan automatisch aan op het geboekte tijdstip!

  • Wilt u altijd verzekerd zijn van een baan, dan kunt u ook vaste baancontracten (een vaste baan op een vaste dag en vast tijdstip) voor de winter of zomer afsluiten.

Het winterseizoen '24/'25 loopt van maandag 9 september 2024 tot en met zondag 6 april 2025.

De prijzen variëren gedurende de week. Hieronder vindt u de prijzen voor het komende winterseizoen:


AANBIEDING: Huurt u een vaste tennisbaan van 21-22u. Dan kunt u nu een baan van 22-23u erbij te huren voor de helft van de prijs. Ditzelfde geldt voor de huurders in de ochtend van 9-10u. Zij hebben de mogelijkheid om (m.u.v. Maandagochtend) de baan het uur ervoor (8-9u) voor de helft van de prijs erbij te huren. Hierbij geldt: vol=vol, dus wees er snel bij als u interesse heeft.

De actuele bezetting voor het komende winterseizoen ziet er thans (1 juli 2024) als volgt uit:Verhuuroverzicht per 1-7-2024
verhuuroverzicht.pdf (419.82KB)
Verhuuroverzicht per 1-7-2024
verhuuroverzicht.pdf (419.82KB)